Working at SoundCell

We make ideas become reality! At SoundCell we are a team of experts working on turning prototypes to products. Sometimes we may sound bigger than we are. But at the core we are a young start-up looking for talent like you.

Quality Assurance Officer

Bij SoundCell zijn we op zoek naar een getalenteerde Quality Assurance Specialist om ons te versterken bij de ontwikkeling van onze innovatieve producten. Als QA Specialist zul je een cruciale rol spelen in het realiseren van onze missie om de gezondheidszorg te verbeteren door artsen sneller toegang te geven tot resistentie informatie over infecties. Je staat voor een gevarieerde set uitdagingen die je vaardigheden naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Jouw voornaamste verantwoordelijkheid is het ontwerpen, opzetten, ontwikkelen en onderhouden van ons Quality Management System (QMS). Het uiteindelijke doel is de implementatie van ISO 13485 en de certificering volgens IVDR voor onze apparaten. Je schrijft en implementeert SOPs en draagt bij aan de kennis binnen het team.

Wat deze rol nog interessanter maakt, is dat je betrokken zult zijn bij het ontwikkelen van cruciale processen voor de diagnostische besluitvorming. Hierbij kun je bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van procedures die het diagnostische proces naar een hoger niveau tillen. Kortom, je krijgt de kans om jouw technische expertise in te zetten om de gezondheidszorg te transformeren.

Verantwoordelijkheden omvatten:

 • Opzetten en onderhouden van het Quality Management System (QMS) van het bedrijf in overeenstemming met ISO 13485.
 • Ontwikkelen en onderhouden van Standard Operating Procedures (SOPs) om de kwaliteits- en regelgevingsprocessen te sturen.
 • Uitvoeren van interne audits en beoordelingen om naleving van QMS-processen te waarborgen, verbeteringsgebieden te identificeren en corrigerende maatregelen te implementeren.
 • Interpreteren en toepassen van de In Vitro Diagnostic Regulation (IVDR) (EU) 2017/746 Europese voorschriften en normen voor IVDR medische hulpmiddelen.
 • Samenwerken met productontwikkelingsteams om te zorgen voor naleving van regelgevende eisen gedurende de hele levenscyclus van het product.
 • Voorbereiden en indienen van regelgevende documentatie, waaronder technische dossiers, ontwerpdossiers en etiketteringsinformatie, voor CE-markering en regelgevende goedkeuringen.
 • Leiden van de ontwikkeling en implementatie van risicomanagementstrategieën en -processen voor IVDR-apparaten, inclusief risicobeoordeling en mitigatieplannen.
 • Beheren en controleren van regelgevings- en kwaliteitsdocumentatie, zorgen voor versiebeheer, toegankelijkheid en naleving van regelgevende eisen.
 • Samenwerken met R&D, productie en klinische teams om regelgevende en kwaliteitsinput te bieden in alle stadia van productontwikkeling en commercialisering.
 • Training van medewerkers in kwaliteits- en regelgevingsprocessen om een bedrijfsbreed begrip van nalevingsvereisten te garanderen.

Kwalificaties:

 • Diepgaande kennis van Europese voorschriften IVDR (EU) 2017/746.
 • Ervaring met het opzetten en onderhouden van een QMS volgens ISO 13485.
 • Ervaring in een start-up of snel veranderende R&D-omgeving is een pluspunt.

Wat Wij Bieden:

 • De kans om de toekomst van gezondheidstechnologie vorm te geven met baanbrekende oplossingen.
 • De mogelijkheid om het interne Quality Managment team te leiden en op te bouwen.
 • Een samenwerkende werkomgeving die jouw ideeën en expertise waardeert.
 • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling om jouw vaardigheden uit te breiden.
 • De kans om te werken met een gepassioneerd team van experts die toegewijd zijn aan het omzetten van een prototype naar een product.

Als je gepassioneerd bent om de uitdaging aan te gaan en een verschil te maken in de gezondheidszorg en diagnostiek, en je hebt de vaardigheden en ervaring die we zoeken, solliciteer dan door jouw cv en een korte motivatiebrief te sturen naar: solliciteren@soundcell.nl .

Managment Assistent

Ben jij op zoek naar afwisselend werk met serieuze impact én heb jij altijd al onderdeel willen uitmaken van een innovatieve startup? Dan heeft SoundCell, gevestigd nabij de Technische Universiteit Delft, een uitdagende mogelijkheid voor jou om ons team te komen versterken! We zoeken een enthousiaste en proactieve collega, een echte duizendpoot die ons team ondersteunt en organiseert in de breedste zin van het woord. Lees gauw verder en solliciteer direct op deze functie van management assistent!

Over ons:

SoundCell is een snelgroeiende startup met een kantoor en productielaboratorium in de bruisende omgeving van Yes!Delft. Ons doel is om meetapparatuur te ontwikkelen waardoor artsen sneller weten welke antibiotica aan zal slaan bij patiënten met ziekenhuisinfecties (zie ook onze website: www.soundcell.nl). Als Management Assistent speel je een cruciale rol in het realiseren van deze missie en krijg je de kans om samen met ons te groeien en echt impact te maken.

Wat ga je doen:

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor verschillende taken, waaronder:

– Beheren van de personeels- en loonadministratie, contracten en secretariële taken.

– Managen van diverse interne werkprocessen, zoals inkoop, opslag en het bijhouden van onze voorraadadministratie.

– Het bijhouden van klantcontacten.

– Het schrijven van PR-gerelateerde teksten en het bijhouden van de website.

– Het verwerken en controleren van inkomende en uitgaande facturen en transacties.

– Andere onvoorspelbare zaken die wij samen als collega’s zullen gaan tegenkomen binnen deze snelgroeiende startup.

Wat wij bieden:

– Een boeiende en dynamische werkomgeving binnen een snelgroeiende innovatieve startup

– Genoeg ontwikkelingsmogelijkheden om je vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen.

– Een informele en collegiale werksfeer met aandacht voor persoonlijke en professionele groei.

– Hybride werken en met flexibele werktijden, voor minimaal 24 uur per week.–

– Een bruto (fulltime) maandsalaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- (afhankelijk van je kennis en ervaring) en vakantiegeld (8%).

– 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband), plus nationale feestdagen.

Wat wij zoeken:

– Een MBO+ of HBO-opleidingsniveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

– Vloeiende beheersing van zowel Nederlands als Engels in schrift en spraak.

– Iemand die zelfstartend is en het vermogen heeft om inefficiënties in werkmethoden te identificeren, communiceren en te verbeteren. Eventueel in samenwerking met de andere collega’s.

– Bij voorkeur: relevante ervaring met Exact administratiesoftware.

– Een passie voor onze informele, mensgerichte en dynamische startup-cultuur, waar ruimte wordt gemaakt voor persoonlijke groei, creativiteit en plezier en gezelligheid.

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je aan de vereisten voor deze rol? Stuur dan jouw cv en een korte motivatiebrief vóór maandag 12 februari naar solliciteren@soundcell.nl om te solliciteren. Het proces bestaat uit een eerste telefonische kennismaking, gevolgd door 2 gesprekken met onze collega’s. Wij streven ernaar om het gehele proces binnen 3 weken te doorlopen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op via solliciteren@soundcell.nl 

Is your job opening not listed here, but you still think we should here from you? Please contact us directly!